Laatste nieuws

Aangescherpte maatregelen

Tijdens een landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende 3 weken van kracht.

De maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te doen. Lees hier het hele nieuwsbericht https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/09/28/aangescherpte-maatregelen-om-de-verspreiding-van-het-virus-terug-te-dringen

Klachten? Testen!

Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk? Laat je dan zo snel mogelijk testen op het coronavirus. Dat kan op 2 manieren:

Bel voor een afspraak met 0800-1202 of

maak online een afspraak https://coronatest.nl/

Wat betekent dit voor jouw werk?

Bij EBS werken we "gewoon" door met inachtname van de COVID-19 maatregelen. Dit betekent dat we ons, net als in het voorjaar, weer moeten houden aan aangescherpte maatregelen. Dat is niet leuk en niet altijd makkelijk, maar we hebben bewezen dat we het kunnen, dus wees aardig voor elkaar en:

  • Werk zoveel als mogelijk thuis, want thuiswerken is de norm;
  • stel niet noodzakelijke afspraken uit;
  • reis zo min mogelijk;
  • op de terminals zijn alleen bezoekers welkom die noodzakelijk zijn voor ons operationele proces;
  • houd overal 1,5 meter afstand;
  • houd je werkplek schoon;
  • geen samenscholing (bij de rookplekken).

ALLES OVER DE EBS MAATREGELEN LEES JE HIER

Op de volgende pagina: